bird
vrijdag 10 mei | 11.40 uur

Fanfare La Harpe huldigt twaalf jubilarissen

26-04-2024 09:19
uur
260424_LeHarpe_jubilarissen
De jubilarissen kregen onder andere een prachtig boeket. Foto: aangeleverd

VELDDRIEL - Fanfare La Harpe heeft vorige week zondag twaalf jubilarissen gehuldigd voor langdurig lidmaatschap.

Natuurlijk werd er ook muziek gemaakt. Elke jubilaris had zelf met bijbehorende toelichting een te spelen muziekstuk ingebracht. Die keuze was breed: van een jaren niet meer gespeelde St. Cecilia mars tot een Marco Borsato medsley en van het zonnige nummer 'Ik heb de zomer in m'n bol' tot aan Spaanse geluiden met 'Un poco Español' van een jubilaris die tegenwoordig in Spanje woont. De voorzitter voegde er mooie woorden van dank en de felicitaties aan toe. De aanwezigen genoten met volle teugen van het concert en de jubilarissen stonden de hele middag te stralen.

Gehuldigd
Zeven leden tijdens de gezellige middag in dorpshuis De Boxhof gehuldigd vanwege hun 12,5-jarig lidmaatschap: Marjo Bok, Jeanne van Oers, Conny Vermeulen, Frans van Kuijk, Maurice van den Bosch, Koen Laheij, Guus van Hassel. Eén lid is 25 jaar lid, namelijk Ad Hulshof en een ander lid maar liefst 40 jaar: Erik Bakermans.
Vijftig jaar geleden werden Fred van Mille en Gijs van Eeuwijk lid van La Harpe.
Het langste lid is Joop van Hoesel. Hij kwam in 1959 bij de fanfare en is dus maar liefst 65 jaar lid.

La Harpe repeteert elke dinsdagavond om 20:00 uur in De Boxhof in Velddriel. Mensen die een instrument spelen en wekelijks plezier willen maken met muziek, zijn welkom.

Tags

La Harpe,jubilarissen