bird
vrijdag 03 mei | 17.40 uur

Bets Hoffmans neemt na vier decennia afscheid

22-04-2024 14:25
uur
AfscheidBetsHoffmans_WoonstichtingMaasdriel-2
Bets met het tegeltje van de 'Bets Hoffmans Ontmoetingsbank'. Foto: Paul van Baardwijk

BOMMELERWAARD - Huurdersvereniging Bommelerwaard nam onlangs afscheid van Bets Hoffmans, die veertig jaar lang de belangen van huurders vertegenwoordigde bij Bazalt Wonen en Woningstichting Maasdriel. Als afscheidscadeau kreeg ze de 'Bets Hoffmans Ontmoetingsbank'.

Bets is vanaf het moment van oprichting in 1983 betrokken geweest bij de huurdersbelangenvereniging. Vanaf 1999 kreeg zij formeel een functie in het bestuur en heeft dit tot eind 2023 volgehouden, maar moest helaas vanwege gezondheidsredenen haar functie bij de huurdersvereniging neerleggen. "Iemand die zo lang betrokken is bij de belangen van huurders, verbinding zocht, positief kritisch meedacht en met passie heeft voor de volkshuisvesting en maatschappelijke vraagstukken kun je niet in stilte laten vertrekken", aldus Joris Verbeek Directeur-bestuurder bij Woningstichting Maasdriel.

Tijdens de afscheidsbijeenkomst werd een blijvende herinnering als dank voor haar jaren lange inzet overhandigd. Zo ontving ze de 'Bets Hoffmans ontmoetingsbank'. Deze zal bij de nieuwbouw in Kerkdriel worden geplaatst als eerbetoon aan haar betrokkenheid en verbondenheid met huurders en gemeenschap.

Tags

afscheid Bets Hoffmans,huurdersvereniging Bommelerwaard

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie